ISDN wordt uitgefaseerd

(leestijd: 2 minuten)

Bel jij nog via ISDN? Of via PSTN? Weet je dat niet? Dan bevind je je in goed gezelschap, want veel bellers weten niet via welk systeem hun vaste lijnen werken. Maar het is wel belangrijk dat even uit te zoeken, omdat per september 2019 diverse type telefoonlijnen niet meer geleverd worden. Dat zou kunnen betekenen dat jouw telefonie (en fax) dan ineens niet meer werken.

Wat kun je daar aan doen?

Eigenlijk is het heel eenvoudig: stap bijtijds over naar een moderne manier van telefoneren. Zorg dat je via VoIP gaat bellen: digitaal via internet. De mogelijkheden zijn legio en als je het goed laat regelen, is de overstap volledig geruisloos: je merkt er niets van!

Uw voordelen

Bellen via VoIP is niet alleen modern, maar biedt veel voordelen.

Zo heb je geen dure telefooncentrale meer nodig die onderhoud nodig heeft en die vroeg of laat een storing buiten garantie gaat geven. Met VoIP bel je namelijk voor een vast maandbedrag via een softwarematige telefooncentrale in de cloud. De fysieke telefooncentrale kun je dus letterlijk van de muur schroeven.

Daarnaast kan vrijwel alles: je kunt het niet zo gek bedenken of het configureren zoals van voicemailboxen, tijdgestuurd doorschakelen en professioneel ingesproken welkomstteksten is allemaal mogelijk. Al deze instellingen worden gemaakt in jouw telefooncentrale in de cloud en zijn altijd beschikbaar. En elke nacht worden er automatisch backups gemaakt.

Hoe belangrijk is een goed advies?

Omdat de mogelijkheden onbegrensd zijn is het van belang dat je een oplossing op maat ontvangt. Enerzijds wil je niet betalen voor het implementeren van functies die je toch nooit gebruikt. En anderzijds wil je vast graag gebruik maken van alle mogelijkheden die je passen en gemak bieden. DDA spreekt dat graag met je door en voorziet je van een passend voorstel. Lees hier meer over IP-telefonie of neem direct contact met ons op via de knop hieronder.

HEEFT U VRAGEN?

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

info@dda.nl

072 505 4011

06 51 303 223

WAAROM DDA?

  • Meer dan 25 jaar ICT-ervaring; kennis van zaken gegarandeerd;
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen;
  • Wij communiceren open en direct en altijd in begrijpelijke taal;
  • En altijd prettig, persoonlijk contact; bel ons eens, om dat zelf te ervaren: 072 505 4011!

Nog meer Blogs:

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Niet te vaak, wel informatief.
Vol relevante ICT-informatie voor het MKB.

U bent succesvol ingeschreven voor de DDA-nieuwsbrief.