Over DDA

DDA is er ook voor ú. Wij helpen eenpitters en ZZP-ers net zo graag als bedrijven tot een werkplek of 100. Waarom? Omdat we er plezier aan beleven u met de beste adviezen en oplossingen een gesmeerd computergebruik te kunnen laten ervaren. Klinkt dat hoogdravend? Misschien. Maar bel ons eens. In een eerste kennismakingsgesprek zal u ervaren dat wat wij hier zeggen onze manier van werken is en dat wij (toch) met beide benen op de grond staan. De Hollandse nuchterheid. Praktisch en oplossingsgericht. Helpen; dat is wat wij leuk vinden.

Profiel

In de complexe en turbulente wereld die Automatisering heet, creëert DDA al meer dan 25 jaar helderheid op basis van een hoog kennisniveau en open, eerlijke communicatie. Ingewikkelde kwesties maken we inzichtelijk, zodat ook niet-technici begrijpen waarover het gaat.
Door onze jarenlange ervaring houdt DDA altijd het overzicht en we bieden dan ook voor al uw ICT-vragen (Informatie- en CommunicatieTechnologie) goede oplossingen tegen marktconforme prijzen.
DDA is daarmee met recht een one stop full service provider. We zijn ook graag uw provider.

Professioneel netwerk
DDA werkt samen met diverse partners, die ieder hun eigen specialismen hebben. Daarbij liggen de coördinatie, begeleiding én de eindverantwoordelijkheid uiteraard altijd bij DDA. Dankzij deze werkwijze kunnen wij onze klanten voorzien van een breed totaalaanbod met het gemak van slechts één, vertrouwd aanspreekpunt.

Totaalaanbod
Ons aanbod omvat naast gangbaar systeembeheer (al dan niet in een netwerkomgeving) remote beheer, telewerken, alle benodigde hardware (servers, werkstations, kopieermachines en telefooncentrales), bekabeling, wireless, domeinnaamregistratie, e-mailfaciliteiten, hosting, website bouw en (VoIP) telecommunicatie.

Werkgebied
Wij werken in heel Noord-Holland en eventueel ook daarbuiten. Voorbeelden van plaatsen waar onze klanten zich bevinden zijn Limmen, Castricum, Akersloot, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Haarlem, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond, Bergen, Purmerend, Zaandam (Zaanstad), Amsterdam en Amstelveen.
Maar natuurlijk horen wij ook vanuit andere plaatsen graag van u. Geografische afstand is in de automatisering een steeds minder belangrijk begrip, omdat wij heel veel werk remote voor u kunnen uitvoeren en wij onze diensten meer en meer vanuit ’the cloud’ aanbieden.

Missie

DDA vindt dat haar relaties de mogelijkheid moeten hebben om al hun automatiseringsvragen uit handen te geven aan één partij.
Een partij die vanuit een helicopter-view overzicht houdt, die snel en flexibel meedenkt en adviseert, die bij- en inspringt, anticipeert, regelt, uitvoert, eventueel uitbesteedt en uiteindelijk probleemloos en tijdig oplevert.
DDA is graag die partij: een one stop full service automatiseringspartner. Eén aanspreekpunt. Eén verantwoordelijke. En een zorgenloze klant.

Service

DDA stelt graag de klant centraal en de wensen van de klant zijn altijd het uitgangspunt en leidend bij alle communicatie. Ons streven is een maximale klanttevredenheid door korte lijntjes en een snelle opvolging bij al uw wensen. Wij beloven dat niet alleen, maar maken dat ook waar en we worden er graag op afgerekend.

Historie

Lees hier alles over de historie van DDA.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Niet te vaak, wel informatief.
Vol relevante ICT-informatie voor het MKB.

U bent succesvol ingeschreven voor de DDA-nieuwsbrief.