Over DDA

DDA is er ook voor ú. Wij helpen éénpitters en ZZP-ers net zo graag als bedrijven tot een werkplek of 100. Waarom? Omdat we er plezier aan beleven u met de beste adviezen en oplossingen een prettig computergebruik te kunnen laten ervaren. Klinkt dat hoogdravend? Misschien. Maar bel ons eens. In een eerste kennismakingsgesprek zal u ervaren dat wat wij hier zeggen onze manier van werken is en dat wij (toch) met beide benen op de grond staan. De Hollandse nuchterheid. Praktisch en oplossingsgericht. Helpen; dat is wat wij leuk vinden.

Profiel

In de complexe en turbulente wereld die Automatisering heet, creëert DDA al sinds 1990 helderheid op basis van een hoog kennisniveau en open, eerlijke communicatie. Ingewikkelde kwesties maken we inzichtelijk, op zo’n manier dat ook niet-technici begrijpen waarover het gaat.
Door onze lange ervaring houdt DDA altijd het overzicht en we bieden dan ook voor al uw ICT-vragen (Informatie- en CommunicatieTechnologie) goede oplossingen tegen marktconforme prijzen.
DDA is daarmee met recht een one stop full service provider. We zijn ook graag úw provider.

Professioneel netwerk

DDA werkt samen met diverse partners, die ieder hun eigen expertises hebben. Daarbij liggen de coördinatie, begeleiding én de eindverantwoordelijkheid uiteraard altijd bij DDA. Dankzij deze werkwijze kunnen wij u voorzien van een breed totaalaanbod met het gemak van slechts één, vertrouwd aanspreekpunt.

Totaalaanbod

Ons aanbod omvat naast gangbaar systeembeheer (al dan niet in een netwerkomgeving) remote beheer, telewerken, alle benodigde hardware, bekabeling, wireless, domeinnaamregistratie, e-mailfaciliteiten, hosting, website bouw en (VoIP) telecommunicatie.

Werkgebied

Wij werken in heel Noord-Holland en eventueel ook daarbuiten. Voorbeelden van plaatsen waar onze klanten zich bevinden zijn Limmen, Castricum, Akersloot, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Haarlem, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Egmond, Bergen, Purmerend, Zaandam (Zaanstad), Amsterdam en Amstelveen.
Maar natuurlijk horen wij ook vanuit andere plaatsen graag van u. Geografische afstand is in de automatisering een steeds minder belangrijk begrip, omdat wij heel veel werk op afstand voor u kunnen uitvoeren en wij onze diensten grotendeels vanuit ‘de cloud’ aanbieden.

Missie

DDA vindt dat haar relaties de mogelijkheid moeten hebben om al hun automatiseringsvragen uit handen te geven aan één partij.
Een partij die vanuit een helicopter-view overzicht houdt, die snel en flexibel meedenkt en adviseert, die bij- en inspringt, anticipeert, regelt, uitvoert, eventueel uitbesteedt en uiteindelijk probleemloos en tijdig oplevert. Een partij ook die zijn verantwoordelijkheid nooit uit de weg zal gaan.
DDA is graag die partij: een one stop full service automatiseringspartner. Eén aanspreekpunt. Eén verantwoordelijke. En een zorgenloze klant.

Service

DDA stelt graag de klant centraal en de wensen van de klant zijn altijd het uitgangspunt en leidend bij alle communicatie. Ons streven is een maximale klanttevredenheid door korte lijntjes en een snelle opvolging bij al uw wensen. Wij beloven dat niet alleen, maar maken dat ook waar en we worden er graag op afgerekend. Op uw verzoek zijn vele, vele referenties beschikbaar.

Historie

Lees hier alles over de historie van DDA.

WAAROM DDA?

  • Meer dan 25 jaar ICT-ervaring; kennis van zaken gegarandeerd;
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen;
  • Wij communiceren open en direct en altijd in begrijpelijke taal;
  • En altijd prettig, persoonlijk contact; bel ons eens, om dat zelf te ervaren: 072 505 4011!

HEEFT U VRAGEN?

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

info@dda.nl

072 505 4011

06 51 303 223

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Niet te vaak, wel informatief.
Vol relevante ICT-informatie voor het MKB.

U bent succesvol ingeschreven voor de DDA-nieuwsbrief.