Beheer, Monitoring en Support
DDA_RMM_700x450

Hoe weet jij of jouw computer (Windows of Mac) optimaal beveiligd is? Veiligheid is niet iets dat je één keer regelt en klaar is Kees, want aan veiligheid moet je continu werken. Veiligheid is een proces.

DDA biedt monitoring van jouw computers aan. Wij scannen dagelijks en geautomatiseerd al jouw systemen. Daarbij krijgen aandachtspunten direct een rode stip in onze overzichten en kunnen we snel gerichte actie ondernemen waar en wanneer dat nodig is. 

Overzicht

De bewaking en het beheer op afstand bieden volledige zichtbaarheid aan onze technische collega’s. Het is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk systeem, waarmee wij realtime op de hoogte zijn van wat er speelt op jouw computer(s), zodat wij problemen klein kunnen houden en problemen vaak zelfs kunnen voorkomen. Het is een realtime bewakingssysteem op afstand voor al je apparaten, zodat jij je veilig en beschermd kunt voelen als je er op werkt.

device filtering dashboard

Ons monitoringsysteem verzorgt je computers middels:

Waarschuwingen: Wij ontvangen meldingen over de beschikbaarheid van apparaten, prestaties, beveiliging en back-upstatussen;
Prestatiecontroles: Wij kunnen eenvoudig hardware en software controleren op werkstations en servers op meerdere locaties;
Beveiligingsbewaking: Wij bewaken antivirusscanstatussen, fouten in gebeurtenislogboeken en nog heel veel meer.

N-central monitoring tools device details

Windows, Macs, devices zoals printers, jouw hele netwerk en zelfs smartphones en tablets kunnen wij gericht monitoren.

Monitoring

Want hoe weet jij anders dat er geen onnodige risico’s op problemen zijn? Een opslagmedium (je harde schijf of SSD) dat dreigt vol te lopen, waardoor je computer straks niet meer kan opstarten? Beveiligingsupdates die ontbreken? Oude drivers met veiligheidslekken die de deur wagenwijd openzetten voor hackers? Hoe weet jij dat dat speelt op jouw computer? Zonder goed computerbeheer ben je je niet bewust van de verbeterpunten. En dus niet van de risico’s die je loopt. En werken op een niet optimaal beveiligde computer betekent dat je heel vervelende (en onnodige!) risico’s loopt. Zeker als je bedenkt dat je computer tegenwoordig continu met internet is verbonden. Wist je dat er dagelijks honderden geautomatiseerde pogingen worden gedaan om jouw specifieke systeem binnen te dringen? Elke paar minuten klopt er een robotje (lees: een bot, een geautomatiseerd stukje software dat gericht naar lekken zoekt) op de deur van jouw router. Zorg dat je je daar tegen wapent, want anders is het niet de vraag óf je wordt gehackt, maar wanneer.

Pro-actief Beheer

Om problemen voor te blijven gebruiken we de volgende technieken:

Onderhoud op de achtergrond: We lossen problemen op zonder jou te storen of downtime te veroorzaken, door opdrachtregels op afstand en aangepaste scripts te gebruiken en door systeemprocessen en services te beheren;
Onderhoudsvensters: We kunnen eenvoudig onderhoud inplannen buiten kantooruren, zodat jouw productiviteit niet wordt verstoort:
Automatisering en bulkacties: Wij standaardiseren controles, regels en taken op de apparaten. Daarbij gebruiken wij onze automatiserings- en scripttools, zodat controles en updates geautomatiseerd en dus snel en efficiënt over jouw computers worden uitgerold.

Support: ‘vroeger’ en nu

‘Vroeger’ kwamen we een paar keer per jaar bij je langs om je systemen na te lopen en te updaten. Tegenwoordig kan dat op afstand en grotendeels geautomatiseerd: sneller, vaker, beter en goedkoper. Maak gebruik van deze mogelijkheid en laat DDA jouw computers beheren, monitoren en supporten. Want met onze software weet je je veilig en beschermd.

Support

En als toch ‘handwerk’ nodig is, of als je andere vragen voor ons hebt, dan kunnen wij je op regiebasis helpen. Met onze software kunnen we dan met twee muisklikken je PC of Mac overnemen om – al dan niet samen met jou – op jouw computer te werken. En met een abonnement op deze dienst krijg je bovendien altijd voorrang op klanten die geen abonnement op Beheer, Monitoring en Support hebben afgesloten.

Wacht niet

Stap vandaag nog over op Beheer, Monitoring en Support van DDA (op onze homepage vind je de kosten). Want als er iets belangrijk is, dan is het tegenwoordig de beveiliging van je systemen wel.

DDA helpt. Pro-actief en preventief.
En niet pas achteraf als er problemen zijn.

Of je nou al klant bent van DDA of niet, als je contact met ons opneemt, dan helpen wij je graag!

 

N.B.: Al het beheer dat wij geautomatiseerd met deze software voor je uitvoeren, valt binnen het abonnement en levert voor jou geen extra kosten op. Pas als wij extra en/of handmatig beheer voor je uitvoeren, zal dat op regiebasis zijn.

HEEFT U VRAGEN?

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

info@dda.nl

072 505 4011

06 51 303 223

WAAROM DDA?

  • Meer dan 25 jaar ICT-ervaring; kennis van zaken gegarandeerd;
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen;
  • Wij communiceren open en direct en altijd in begrijpelijke taal;
  • En altijd prettig, persoonlijk contact; bel ons eens, om dat zelf te ervaren: 072 505 4011!

Nog meer Blogs:

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Niet te vaak, wel informatief.
Vol relevante ICT-informatie voor het MKB.

U bent succesvol ingeschreven voor de DDA-nieuwsbrief.