Software en softwareontwikkeling

DDA heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het programmeren van software in diverse talen en op diverse platforms. Wij weten wat een gebruiker wil en wij weten opvallend goed hoe we software gebruiksvriendelijk moeten maken. Daagt u ons uit?

Al onze software wordt geprezen om de grote gebruiksvriendelijkheid. Want dat is waarin we ons onderscheiden: we houden het eenvoudig en doeltreffend en zorgen ervoor dat de gebruikers zich nooit afvragen hoe het werkt of hoe het moet; de software ‘spreekt voor zich’.
Op verzoek zijn vele referenties beschikbaar.

Bespreekt u gerust eens vrijblijvend uw ideeën met ons; wij zetten graag onze ruim 25 jaar ervaring voor u in en vinden het leuk om met u mee te denken.

Voorbeeld-projecten:

Wij hebben voor de Radboud Universiteit en Kennisnet een web-applicatie geschreven, waarin docenten videomateriaal kunnen uploaden en tevens een enquête moeten invullen. Deze cloud-oplossing draait (inmiddels alweer drie jaar) onder ons beheer op één van onze hosted servers in een datacentrum.

Ook bouwden wij een klantensysteem in ’the cloud’ voor een motorzaak, dat alles bijhoudt van klanten en motorfietsen en tevens als facturatieprogramma dienst doet.
DDA garandeert de beschikbaarheid, houdt de beveiliging up-to-date en maakt elke nacht een goede backup. Op die manier werkt de klant zonder zorgen.

DDA ontwikkelde en bouwde ook TopRooster.nl: een succesvol programma in ’the cloud’ om vrijwilligers in te roosteren c.q. zichzelf te laten inroosteren. Inmiddels willen tientallen organisaties niet meer zonder.

Mogen wij ook ú helpen aan de juiste maatwerk-oplossing?

HEEFT U VRAGEN?

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

info@dda.nl

072 505 4011

06 51 303 223

WAAROM DDA?

  • Meer dan 25 jaar ICT-ervaring; kennis van zaken gegarandeerd.
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen.
  • Wij communiceren open en direct en altijd in begrijpelijke taal.

Hardware

DDA kan in beginsel alle merken hardware leveren. Een aantal merken heeft onze voorkeur.
Lees meer ...

Software en softwareontwikkeling

DDA heeft ruim 25 jaar ervaring in het leveren en maken van software. Gebruiksvriendelijkheid voorop!
Lees meer ...

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Niet te vaak, wel informatief.
Vol relevante ICT-informatie voor het MKB.

U bent succesvol ingeschreven voor de DDA-nieuwsbrief.